MU tytöt 04-06 etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Mäntsälä. Joukkueeseen kuuluu 29 jäsentä ja kalenterissa on 44 tulevaa treeniä tai peliä.

v.2004 - 2005 syntynyt tyttö. Tule pelaamaan futista mukavaan porukkaan. Treenaamme kerran-pari viikossa oppiaksemme jalkapallon perustaitoja osaavien valmentajien johdolla.

Joukkueen tavoitteena on opettaa vuosina 2004-2005 syntyneille tytöille jalkapallon perustaitoja. Pääasiamme on pitää kentällä kivaa ja nauttia liikunnan riemusta. Liikunnan riemuun kuuluvat niin onnistumisen kuin epäonnistumisen kokemukset ja jalkapallon pelaaminen (ja valmentaminen) joukkueessamme tarjoaa niitä varmasti. Opettelemme toimimaan joukkueena ja puhaltamaan yhteen hiileen, mutta pyrimme huomioimaan jokaisen pelaajan yksilönä. Jokainen pelaaja (ja toimija) joukkueessamme on tärkeä omana itsenään.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 8 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
MU tytöt 04-06: kokoonpano