MU

Muistutuksena Hiihtoilta Hirvihaarassa 16.2.2018 MU hiihtojaoston järjestämänä. Ilmoittautumiset huomiseen 13.2. klo 21.00 mennessä.

Paula/MU

Hei,

MU jalkapallojaoston on saanut täksi vuodeksi tukirahaa toiminnalleen ja jaosto päätti perustaa tukirahaston, jota kautta jalkapalloa MU:ssa harrastavien vähävaraisten perheiden alaikäisille pelaajille on mahdollista anoa tukea jaostomaksuun.

Lisätietoja tukirahastosta ja tarkempi ohjeistus löytyy http://www.mu-jalkapallo.fi/jaosto/jaostomaksut/mu-vahavaraisten-perheiden-jalka/

Hakuaika tammi-kesäkuun jaostomaksun osalta 18.2.2018 saakka.

Yhteydenotot toimisto(miuku)mantsalanurheilijat(piste)fi tai 040 3592219/Paula

Paula/MU

MU

Hei, näin vuoden alkuun muistutuksena Stadiumin ostobonukset, joka on helppo tapa tehdä varainhankintaa omalle joukkueelle ja ostot kerryttävät myös jaoston kokonaisbonusta. Kirjautuessa stadium.fi/teamsales ja valitse joukkue, jota haluat tukea. Tai asioidessasi Stadium-kaupassa henkilökohtaisesti, mainitse asiasta kassalla. Lisätietoja omalta joukkueenjohtajalta, jaoston varustevastaava Teemulta tai MU toimistolta.

Bonusta kaikista ostoista

Joukkuehankinnoista Stadium maksaa bonustaulukon mukaisen bonuksen. Lisäksi kun pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset ostavat tuotteita Stadium-liikkeistä, rekisteröidään ostokset kyseisen Mäntsälän Urheilijat Jalkapallon joukkueen Team Stadium -tilille. Tue siis Seuraasi/ Joukkuettasi tekemällä ostoksia Stadiumilla.

Jos olet jo Stadium jäsen niin voit kirjautua sisään www.stadium.fi/teamsales sivustolla ja seurata ohjeita jotta voit valita joukkueen jota haluat tukea. Mikäli et vielä ole Stadium jäsen, niin tervetuloa jäseneksi! Valitse ”LIITY JÄSENEKSI” ja toimi ohjeiden mukaisesti. Jäsenyys on ilmaista ja voit myös valita kortittoman jäsenyyden. Rekisteröidy siis osoitteessa www.stadium.fi/teamsales.

Tämä on loistava tilaisuus Sinulle ja Seurallesi joka saa 3% bonusta kaikista tekemistäsi ostoksista Stadiumilla. Luonnollisesti saat pitää omat henkilökohtaiset bonuksesi. Mitä enemmän käytät Stadiumia urheilu- ja urheilumuoti ostoksiisi niin sitä enemmän bonusta Sinulle ja Seurallesi.

Kaikki ostokset koko Stadium valikoimasta oikeuttavat bonuksen keräämiseen (ei lahjakortit). Bonukset maksetaan seuraavan vuoden helmikuussa joukkueen bonustilille josta ne ovat käytettävissä varustehankintoihin. Tämä on selvä lisä joukkueen varustekassaan!
Tervetuloa Stadiumiin ja Stadium Team Sales jäseneksi!
Terveisin,
Stadium

HIIHTOILTA HIRVIHAARASSA

Mäntsälän Urheilijoiden hiihtojaosto järjestää hiihtoillan MU:n jaostojen ohjaajille, johtoryhmien jäsenille ja muille tärkeille henkilöille jaostojen toiminnassa. Illan tarkoituksena on tutustua hiihtoon, sekä ennen kaikkea verkostoitua eri jaostojen välillä ja sitä kautta saada Mäntsälän Urheilijat tiiviimmäksi, enemmän yhteistyötä tekeväksi monilajiseuraksi.

Haluamme avata yhteyden jaostojen välillä aivan uudella tavalla. Lähdemme liikkeelle yhdessä olosta ja mahdollisuudesta tutustua meidän ylläpitämään lajiin, hiihtoon. Eri lajeihin tutustuminen auttaa ymmärtämään muita jaostoja entistä helpommin. Yhdessä tekeminen ja rento jutustelu puolestaan edesauttavat lajiyhteistyön syntyä ja tutuksi tulemista.
Luodaan yhdessä entistä yhtenäisempi seura!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA

perjantaina 16.2.2018 klo 17.00 - 22.00 Hirvihaaran kuntomajalle
Ohjelma sisältää:
hiihdon ohjauksen, iltapalan ja sekä verkostoitumista jaostojen välillä
osallistumismaksu on 10 €
ilmoittautuminen:
hiihtojaoston sivuilla

Hiihdon ohjauksesta voit valita joko perinteisen hiihtotavan tai vapaan hiihtotavan.
Ota mukaasi hiihtovälineet ja mahdolliset vaihtovaatteet sekä hyvämieli.

Nilla Ahde
hiihtojaoston pj
nillariina[at]gmail.com

Teemu

Moi
Ajattelin että hankitaan tytöille uudet treeni laukut kevääksi.
Löytyykä perheiden lähipiiristä yrittäjää joka haluaisi laukut kokonaan tai osittain kustantaa mainos paikkaa vastaan?